

# **20 WALKS CHALLENGE**



## 105 miles in 3 days. April 10th,11th & 12th

by Martin Foster and Mike Langrish

#### Friday 10th April

5 a.m. Start: Section 1

Churchill Arms, Paxford • Ebrington Arms • Kings Arms, Mickleton

Howard Arms, Ilmington • Foxcote • Ebrington Arms • Churchill Arms, Paxford

c. 11 a.m. Finish - 16.75 miles - 6 hrs

11.30 a.m. Start: Section 2

Batsford Arboretum • Great Western Arms, Blockley • Batsford Arboretum

Inn on the Marsh. Moreton in Marsh • Sezincote

Horse and Groom, Bourton on the Hill • Park Plantation

c. 3.30pm. Finish - 11.2 miles - 4 hrs

4 p.m. Start: Section 3

Red Lion, Little Compton • Greedy Goose, Salford

c. 8.30pm. Finish - 12.4 miles - 4.5 hrs

Total for Day 1: 40.3 miles - 14.5 hrs

#### Saturday 11th April

5 a.m. Start: Section 1

Wykham Arms, Sibford Gower • Chandlers Arms, Epwell • Bell Inn, Shenington Peacock Inn, Tysoe • Bell Inn, Shenington • Chandlers Arms, Epwell

Wykham Arms, Sibford Gower

c. 10 a.m. Finish - 15.1 miles - 5 hrs

10.30 a.m. Start: Section 2

Oxhill Hill • Fulready • Halford Bridge Inn • Ettington Park

Chequers, Ettington • Pillerton Hersey • Peacock Inn, Oxhill • Pillerton Priors

Pillerton Hersey

c. 4.30pm. Finish - 16.2 miles - 6 hrs

5 p.m. Start: Section 3

Combroke Church • Castle Inn, Edgehill

c. 7pm. Finish - 6 miles - 2 hrs

Total for Day 2: 37.6 miles - 14 hrs

### Sunday 12th April

9 a.m. Start

Fox Inn, Oddington • New Inn, Clifford Chambers

Norman Knight, Whichford (c. 1pm) • The George, Brailes (c. 3pm)

The Horse Shoe, Shipston on Stour (c. 5pm)

c. 7.30pm. Finish - 27.6 miles - 10 1/2hrs